Wie we zijn

re-START is een samenwerking van
Thirza Monster van start met 8, Saskia Statz en
Tjark Kamp & Desiree Weyburg
van Stichting Aeccretio.

Thirza Monster

Met start met 8 houd ik mij bezig met complexe transitievraagstukken. Onder meer in circulaire economie. Kansen die ook echt in de praktijk gebracht worden. Jongeren toeleiden naar werk bij bedrijven die duurzaamheid belangrijk vinden, past daarbij. re-START is dus zo’n kans waar ik als netwerker en verbinder in het Zuid-Hollandse vol voor ga!

Meer info: start met 8

Saskia Statz

Bij de Sociale Dienst Drechtsteden werkte ik vele jaren met verschillende doelgroep, zoals asielstatushouders en jongeren. Daar leerde ik dat mensen niet altijd klaar zijn voor werk, maar daar naartoe moeten groeien. Bij re-START help ik jongeren bij hun groei naar werk!

Tjark Kamp

Ik wil graag jongeren helpen die het lastig vinden om zelf (betaald) werk te vinden. Meestal gaat het om meiden en jongens die uitgevallen zijn in het onderwijs. Vaak willen zij wél aan het werk, maar weten ze niet hoe.
Mooi dat ik vanuit re-START kan bijdragen.

Meer info: Stichting Aeccretio

Desiree Weyburg

Niet alle jongeren hebben de kansen en het netwerk om zelf hun toekomst positief vorm te geven. Ondertussen zijn de verwachtingen van de samenleving hoog. Ik ben ervan overtuigd dat we door samen te werken veel met en voor ze kunnen bereiken. Daarom zet ik me in voor re-START.

Meer info: Stichting Aeccretio

Wil jouw bedrijf meer weten over re-START?
Download dan hier de factsheet met informatie.