jongeren van re-Start geslaagd voor hun pre-start

Op 1 juli rondden vier jongeren hun pre-START in Dordrecht af. In bijzijn van hun vrienden en jongerenwerker Robert van R-Newt ontvingen zij hun pre-START certificaat uit handen van re-STARTER Tjark. Het programma met rondleidingen bij bedrijven en workshops over geldzaken, werknemersvaardigheden en solliciteren doorliepen de jongeren weer met plezier. Na twee weken zijn ze nu klaar voor de eerste stap in een betaalde baan. Solliciteren dus!

Ondertussen zijn de eerste pre-START gecertificeerde jongeren aan het werk. Over hoe het hun vergaat hopen we spoedig meer te kunnen vertellen. Eerst mogen ze, met de hulp van de buddy’s in de bedrijven, de jongerenwerker en re-START even wennen aan hun nieuwe start.

Wil jij als jongere aan het werk in de regio Dordrecht? Of ben je werkgever en heb je vacatures voor jongeren? Neem dan contact op met Tjark Kamp: mail of bel 06 54 99 42 78.

geslaagde jongeren pre-Start bij re-START
geslaagde jongeren pre-Start bij re-START
geslaagde jongeren pre-Start bij re-START